Opozorilo

Spletna stran Medi©at je namenjena predvsem veterinarjem in študentom veterine. Če vam je zbolela mačka in potrebujete nasvet, jo takoj peljite k veterinarju.

Arhiv

Medi©at

Kdo smo


Medi©at je skupina veterinarjev in tetk iz ozadja, ki delujemo v skladu s sodobnimi smernicami specialistične mačje stroke. Skupni cilj sodelujočih v mreži je izboljševati znanje in informirati v skladu z najnovejšimi smernicami mačje stroke. Ne želimo ponovno izumiti kolesa, ampak doseči le kar se da dobro informiranost in usklajeno delovanje vseh udeležencev projekta. Vse počnemo le za dobrobit mačk!


ISFM


International Society of Feline Medicine (ISFM), nekdanji ESFM, je mednarodno združenje, katerega namen je izboljšati življenja mačk po vsem svetu.

Medi©at sodeluje z ISFM in s FAB v projektu ustvarjanja nacionalnih partnerskih mrež.

Znotraj Slovenije delujemo kot koordinator med ISFM in veterinarji, vključenimi v našo mrežo. Cilj mednarodnega sodelovanja je posredovanje novih strokovnih dognanj na področju mačje medicine našim partnerjem. Struktura našega sodelovanja je nepolitična in temelji na izmenjavi informacij ter aktivnemu sodelovanju.

                                                             

ISFM  nacionalni partnerji


Medi©at sodeluje z ISFM v projektu ustvarjanja nacionalnih partnerskih mrež. Partnerji si med seboj delimo znanje in izkušnje.

Vse počnemo le za dobrobit mačk!
Več…